Indskolingen skaber glæde på plejehjem

Indskolingens sange gav pote! Efter indskolingen havde brugt en uge på at øve på sangene, optrådte de med stor succes på Sønderlund Plejehjem.

Tirsdag d. 10-6-2015 optrådte indskolingen for første gang ved plejehjemmet Sønderlund. Indskolingen sang fem korte sange for de ældre. For hver sang blev de ældres humør bedre og bedre. På plejehjemmet kunne man godt se, at de ikke var vant til at få gæster, og derfor kunne man se og høre at nogle af dem både sang med og dansede lidt.

Efter koncerten var de alle meget glade og smilede sødt til børnene.

Hvorfor optræder indskolingen på plejehjem og andre steder?

Indskolingen optræder forskellige steder for at skabe glæde og god stemning hos nogle, der måske ikke har det så godt og giver dem godt humør. Resultaterne er meget gode, som de havde ønsket og de vil sikkert have besøg af dem igen.