Det er god stil at gøre gode gerninger

Lærerne Christopher og Christian gav mellemtrinnet den opgave, at de skulle lave et kreativt produkt omhandlende temaugen 10 Days of Giving. De fik frie rammer til at udfolde sig.

Nogle valgte at lave plancher, nogle lavede teaterstykker, mens andre lavede film. Dem der besluttede sig for at lave en film var bl.a. Cordelia, Sienna og Rosalina fra 4.b. Gruppen har derfor brugt de sidste 3 dage på at optage og klippe deres film sammen. De synes, at det var lidt pinligt, når man skulle op spørge i udskolingen, om man måtte filme, det de lavede. Men de klarede det, og de er meget stolte og tilfredse med deres slutprodukt.

Film af Cordelia Trock Hempler 4.a, Rosalina Vernegren Nielsen 4.a og Sienna Marie Ljungberg 4.a

Billede og artikel af Caroline Larsen 9.a

One thought on “Det er god stil at gøre gode gerninger

Comments are closed.