Giv det videre!

6. klasse har i disse dage haft om at “give videre”. Maria fra 6.a kom forbi biblioteket i dag for at fortælle om deres projekt. “Første dag lærte vi hinanden at kende, vi skulle stå i en rundkreds og sige vores navn og en frugt med samme forbogstav, dermed lærte vi hinandens navne,” fortæller Maria.

Anden dag har 6. klasse brugt på at se filmen “Pay It Forward”, som handler om en dreng, der sætter et projekt i gang: hver gang nogle gør dig en tjeneste, skal du gøre tre personer en tjeneste, og de tre personer skal så gøre tre nye personer en tjeneste hver.

“Vi skulle finde citater i filmen, og snart skal vi filme vores egen film om at give videre” siger Maria fra 6.a spændt. “Jeg glæder mig til at vi skal klippe og filme videoer, for det bliver nyt. Det vi gør nu kunne vi godt have gjort en normal skoledag.”

Vi vil følge 6. klasse i løbet af 10 days of giving.

Interview med Maria og tekst af Katrine Nissen

Billede af Katrine Nissen