Hvad mener eleverne om 10 Days of Giving?

Elever er blandet på tværs af klasserne, og der er ingen normal undervisning, fordi vi skal lære værdien af at hjælpe andre! Hvad synes eleverne om det?

Hele Institut Sankt Joseph er uden for sit normale skema. Over halvdelen af klasseværelserne er tomme, lærere og elever spredt for alle vinde. Indskolingen bryder ud i sang i gymnastiksalen, mellemtrinnet render rundt med bind for øjnene, og udskolingen lytter til foredrag.

“Jeg håber, at vi får givet noget glæde ud til de flygtninge, der har brug vores hjælp.” lyder det fra Laurits 6.B. “Lige nu, laver vi en øvelse, hvor der er en, som har bind for øjnene. De skal så gå rundt i 7 minutter på skolen, og så skal de gætte hvor de er. Rebekka har bind for øjnene lige nu, og så skifter vi efter hendes tid er gået.”

“Det har været stille og roligt den første dag, der er ikke sket så meget. Jeg har haft det godt, og der har ikke været stres på.” siger Adam 9.B fra PR-gruppen.
“Det giver jo god mening, at have sådan en uge,” fortsætter han. “Vi skal jo alle sammen hjælpe nogen en gang imellem, og det er en god måde at prøve at få folk til at også at gøre noget godt.”

Asta fra 9.B siger: “Jeg synes, det er dejligt at gøre noget for en god sag!”

Eleverne er meget glade og forventningsfulde. De glæder sig til projektets forløb.

 

Artikel af Wingny & Kristjana
Foto af Sander