Skolen får besøg af Danmarks største hjælpefond

Lene Schumacher fra Danida kom og fortalte om, hvad Danida er, og hvad de gør for at befolkningen i den tredje verden får et bedre liv. Hun giver skolen et indblik i, hvordan man kan hjælpe økonomisk og demokratisk.

Danidas formål med bekæmpelse af fattigdom er ikke kun økonomisk hjælp, men også beskyttelsesmæssig. De hjælper ikke kun U-landene, men også I-landene, fordi fattigdom har ikke kun noget at gøre med penge, men kan også have noget at gøre med familiesituationer, fx hvis alle ens familiemedlemmer er døde, og man ikke har nogen af tale med, så kan Danida hjælpe, hvis man har sorg, og hvis man er for alene.

Skrevet af Mads Emil Colding Corneliussen, Noah Sahl Vingtoft og Nicolai Rolin
Foto: Mads Emil Colding Corneliussen og Noah Sahl Vingtoft