Institut Sankt Joseph vil hjælpe på flere måder

Skolen har modtaget en række sko, hvilket indskolingen har fået fokus på. De har nu fået til opgave at sortere dem og sende dem til de syriske flygtninge via Child Aid.

Skosortering?

Indskolingen har fået til opgave at sortere sko til syriske flygtninge. De har fået kategorierne: idrætssko, sommersko og vintersko som skal i sorte sække og sendes afsted. Eleverne synes, det var sjovt at sortere og få en god fornemmelse af at have hjulpet mennesker med problemer.

Hvem er Child Aid

Skolen har været i kontakt med Child Aid, som er en organisation, der lærer fattige børneflygtninge at læse og skrive. De giver også voksne en uddannelse indenfor lærerafdelingen. Child Aid skal hjælpe med at få skoene fordelt til de syriske børn og voksne.

 

Tekst: Adam Rylander og Gustav Siegfried – Foto: Gustav Siegfried