Blå eller grå?

Blå eller grå?

Så blev det til merchandise. Der var fuld gang i at sælge trøjer, nøgleringe, usb-sticks og meget mere  fra ISJ. Der var en helt utrolig stemning, og alle var i godt humør, selvom der var masser af stress, som vi skulle tage os af. Hættetrøjerne fik stor succes, og der blev hurtigt udsolgt i nogle bestemte størrelser. Elever, forældre og lærere var vilde med dem.

Har du husket at købe din? Hvis du ikke nåede det i går, kan du stadig nå at bestille dem hos Bente.

Det var fedt at være med til at sælge trøjerne og være så heldig at være en del af den fabelagtige stemning. Vi fik tjent en masse penge, som selvfølgelig går til de syriske flygtninge. Det er en fantastisk følelse, når man ved, at man har prøvet alt, hvad man kan for at hjælpe nogle andre mennesker i verden, som har brug for det.

Tekst: Andrin Helmi

Billede: Kim Brostrøm