Skolen er med i Ultra Nyt

En journalist og en kameramand fra DR blev sendt til vores skole i dag, torsdag d. 8. oktober. Programmet Ultra Nyt bliver sendt i aften på DR Ultra, hvor Mona fra 4.c og Conrad fra 4.a bliver interviewet.

Se med klokken 18!

“I Ultra Nyt tager vi de store nyheder op, som børnene alligevel kommer til at høre om fra deres forældre, og vi prøver at forklare nyhederne, så børnene forstår det,” fortæller journalisten Sara Pagh.

For to uger siden har de haft en “specialudgave” af Ultra Nyt, som kun handlede om flygtninge. “Vi fortalte, hvad der sker, når man flygter. Vi havde et barn, som var flygtning fra Syrien og et barn fra Danmark, som vi interviewede,” fortæller Sara Pagh videre.

Der har været en del henvendelser fra skoler, som indsamler penge. Det er så fint, at børnene også vil være med og lærer om at hjælpe, synes Sra Pagh fra DR.
Husk at se programmet kl. 18 i dag på DR Ultra.

Tekst og billede af Katrine