Ove runder de 60 år

Læreren Ove Therkelsen fylder 60 år i dag. “Det er selvfølgelig lidt ærgerligt ikke at have sine egne klasser, når man har fødselsdag i en temauge, men til gengæld er det dejligt at få et gensyn med mine gamle elever,” siger Ove Therkelsen, der til hverdag er mellemtrinslærer.

“De større elever arbejder mere selvstændigt, end jeg er vant til, det er jo også rart”.

Den 6.klasse, Ove er klasselærer hos til hverdag, overraskede ham ved at stille sig foran lærerværelset og synge fødselsdagssang for ham og give en masse gaver samt små søde kort. Hans anden klasse som er 5. a overraskede ham også.

Ove blev kaldt op til et møde med Louise Knudsen, der også er klasselærer for 5.a, men i virkeligheden lå eleverne gemt, da de to lærere kom ind i klassen. De sprang op og overraskede Ove Therkelsen ved at råbe: Tillykke!

“Det med at få en masse fine kort, hvor man får at vide, at man er en god lærer, får man en rar fornemmelse af.” Sådan beskriver Ove Therkelsen sin dag.

Skrevet af Katrine 7.b og Tamara 7.b

Billede af Katrine 7.b