Nu kan vi også redde liv!

Nu kan vi også redde liv!

Jeg kan love dig for, at der er gang i hjertemassagen.

Onsdag d. 07/10 2015 fik vi på ISJ besøg af to kvindelige studerende fra en medicinstidiet, nemlig Kawtar og Mette. De var så flinke at medbringe nogle førstehjælpdukker, som mellemtrinet fik lov til at lære hjertemassage på.

Kawtar og Mette lærte de unge, hvor vigtigt det er at kunne finde ud af at håndtere et menneske i en nødsituation. Deres mål er at undervise, uden at de unge føler sig utrygge og bange. “Det er kun en positiv ting at kunne finde ud af hjælpe andre i en nødsituation,” kom det fra Mette.  Der blev trykket og presset på de mange dukker,som eleverne fik lov til at arbejde med.

Mellemtrinnet har nu en lille anelse om, hvordan man laver de forskellige øvelser (mund til mund, hjertemassage og hvordan man skal reagere). Hvis du vil læse mere om, hvordan man kan lære de forskellig øvelser eller komme med spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til dem her: https://www.facebook.com/FoerstehjaelpForFolkeskoler

Billede: Af Andrin

Tekst: Af Andrin

12084136_1130203910341999_339779164_n