Mission Mormor – Mere end bare et fedt navn

I morgen oppe i fællesrummet kan man støde på en lang guirlande, der hænger over Mission Mormors bod. Mission Mormor er startet af den fine gruppe bestående af Thea, Victor, Anna-Frida, Maja, Nanna, Kevin og Helena. Deres motto er “Giv en hånd.”

Mission Mormor arrangerer børnepasning for enlige forældre, som ikke selv har tid nok til at være der for deres børn. Men det, der gør Mission Mormor så speciel, er, at børnepasserne er ensomme ældre, som nu har chancen få at passe et bonusbarnebarn.

De skaber altså en win-win situation.

I Tivoli den 22/7 kommer der også en støttekoncert for projektet. Til koncerten optræder bl.a Rasmus Seebach, Mø og Scarlet Pleasure. Det koster 150 kr at komme ind til koncerten.

“Vi havde tænkt meget over, at der var mange, der ikke havde tid og råd til at passe deres børn, og at der er mange ensomme ældre mennesker. Så fandt vi på, at de ældre kunne få sig et bonusbarnebarn.”

– Thea Kaysen Sofie Schött Hansen

Skrevet af Elizabeth

Billede taget af William