Lilla gruppe laver tegneserier

Tirsdagen brugte lilla gruppe, som består af elever fra 1. klasse til 3. klasse, på at tegne og skrive tegneserier i biologilokalet. Først tegnede de en prøvetegning. Eleverne var blandet mellem a, b, c og i, som er vores internationale klasser.

Børnene fik udleveret et stykke papir med fire tegneseriefirkanter at tegne på. Læreren havde taget sin egen historie som eksempel oppe ved tavlen. Eleverne kendte den allerede og spurgte nysgerrigt ind til hendes virkelige historie, og om hun var kommet til skade.

Til sidst blev de lidt trætte børn sat i gang og vågnede brat op.

Tegneserierne blev gode med effekter, som sne, hvis det var vinter, eller en pære over hovedet, når man fik en idé.

Det var skønt at se.

Tekst af Katrine Nissen

Billede af Katrine Nissen