Kageboden sælger hurtigt!

Kageboden er i fuld gang hvert tolvfrikvarter. Der er godt humør, men til sidst bliver man udmattet af stress og den høje larm. De små taler lavt om, hvilken kage de skal have, så her er et godt råd, hvis du vil stå bag kassen og betjene: Bøj dig helt ned til dem, eller få dem til at pege.

Kagerne er lækre og koster en 5’er. Onsdag byder vi på både wienerbrød, gulerodskage drømmekage, 30-40 chokolademuffins, 3 slags brownies, 2 slags cookies og meget mere. Fik jeg skrevet at alle kager er hjemmelavede?

Mange af børnene giver kager til hinanden, hvilket giver mig et smil på læben, da temaet jo nemlig handler om at give.

Man skal skære hurtigt, nå til pengekassen og tage imod næste kunde, når man står ved kassen. Der er råb fra de andre bag kassen. Der tales fra alle sider. Der er tempo, og børnenes øjnene glimter, når de får deres kage på en fin hvid serviet i hånden.

Efter 27 minutter er de ti pakker kager udsolgt. Den sidste stump af køen stirrer skuffet på de tomme bakker. Nogle spiser de sidste kagekrummer på bagepladen.

Gad vide hvilke lækre hjemmebagte kager, der er i morgen? Du må skynde dig, hvis du vil nå at få en kage, før der er udsolgt:)

Skrevet af Katrine Nissen

Billede af Katrine Nissen