Youngsters Bekæmper Kriminalitet

Udskolingen er i gang med at lave deres egen hjælpeorganisation, og Youngsters er blevet oprettet af Hussain 10.a, Melisa 9.a, Anita 9.b, Kenney 8.b, Isabella 8.a, Rose 7.a og Kristoffer 7.b. 

Youngsters er en organisation, som har fokus på unge kriminelle. De vil gerne mindske kriminalitet ved at oprette små klubber rundt omkring i landet. Eksperter mener, at den afgørende faktor er ens sociale baggrund, og undersøgelser viser, at dem der mobber eller er blevet mobbet har en større risiko for at blive kriminelle. Derfor opretter de klubber med frivillige som hjælper. Der bliver lavet aktiviteter, som kan forebygge kriminalitet.

De sælger også armbånde og laver aktiviteter såsom løb og fodbold for at tjene penge. Alle pengene går ubeskåret til de unge.

Vores armbånd er lavet af silikone, og vores logo står skrevet på, og rundt om armbåndet er der små mennesker, som er et af Youngsters kendetegn. Man kan få vores armbånd i alle slags farver. Formålet med at lave et armbånd er at udbrede vores organisation og selvfølgelig støtte de unge” – Fortæller Anita Tang

Like deres facebookgruppe for at holde dig orienteret og opdateret. Klik her 

Logo: Anita Tang & Anita Raalind

Tekst: Annie Tang