Organisationen Child Aid på besøg på ISJ

Organisationen Child Aid på besøg på ISJ

Vi var så heldige at få besøg af 2 rutinerede kvinder fra den succesfulde organisation Child Aid. Her fortæller de om de forskellige krisesituationer rundt omkring i verden. Det var primært mellemtrinet, der var så heldige at få æren af at høre på fremlæggelsen.

De fortæller bl.a. om krisen i Syrien, hvor eleverne får mulighed for at få en større viden om emnet og stille relevante spørgsmål. Child Aid går meget ind for, at de unge får en uddannelse i de fattige lande. Så man prøver at skabe en udvikling. “Alle unge fortjener en fremtid, og det skal de have,” kommer det fra Stine som kommer fra Child Aid

Eleverne så interesseret ud og var vilde med emnet. De kan nemlig sammenligne med deres eget liv og faktisk få en bedre forståelse for børns vilkår andre steder. Derudover har mang, doneret tøj og redskaber, som gavner en hel del.

Super start på 10 Days Of Giving!

Tekst: Andrin Helmi

Billede: Andrin Helmi