Interview om10 Days Of Giving

I denne artikel interviewer jeg Asger Zagenberg, som fortæller, hvad de laver i 10 Days Of Giving.

Hvad synes du om 10 Days Of Giving?

Jeg synes, at det er et meget sjovt arrangement, fordi vi kommer til at lære andre elever at kende, og vi skal lave nogle sjove aktiviteter sammen. Jeg ser frem til at lave et projekt sammen med min gruppe.

Hvad har I lavet indtil videre?

I går strikkede vi, og idag og de andre dage skal vi være i grupper for at lave et projekt. Vores projekt handler om at hjælpe flygtningene fra Syrien, hvor vi vil lave et hus, hvor de kan bo. Vores hus vil ligge ude i en skov, hvor de kan finde fred.

Hvad er formålet med 10 Days Of Giving?

Formålet med 10 Days Of Giving er, at vi skal lære andre elever bedre at kende. Vi skal arbejde sammen med nogle elever, vi ikke kender, men også hjælpe andre mennesker. Vi hjælper andre mennesker ved at strikke tæpper til flygtningen, og vi giver giver penge til Røde Kors, som så giver pengene videre til dem, der har brug for det.

Tekst: Nicolai Rolin. Foto: William Hansen