PR-gruppen og HK mødes

PR-gruppen har i dag været på besøg hos HK på Islands Brygge. De fik en dejlig velkomst af deres guide Ann-Britt, som er chefdesigner for HK-bladet. Hun fortalte kort om deres fagforening, HK, og hvad de foretager sig. Hun har blandt andet sagt:

” Vi tror på, at det er vigtig at have noget fysisk at holde på, så alt ikke kun er digitalt. Ting på nettet kan ikke stå alene, ellers ved man ikke at det findes, så derfor skal der være noget på tryk.”

” Vi prøver at vinkle vores historier, så vores medlemmer får lyst til at læse dem, men man kan også bruge “billige” kneb, som fanger opmærksomheden. Det kan for eksempel være at opfordre folk til at klikke på et nyhedsbrev ved at bruge præmier som lokkemad.”

PR-gruppen har lært meget i dag og kan helt klart bruge det fremadrettet.

Foto: Amanda Carillat

Tekst: Silja Lýðsdóttir & Annie Tang

 

One thought on “PR-gruppen og HK mødes

Comments are closed.