Store strikkedag er officielt i gang!

Torsdagen blev skudt i gang med strikkepinde og the til alle elever.

 3. salen på ISJ blev i dag invaderet af en hær af elever bevæbnede med strikkepinde og thekopper.

Hele salen er omgivet af en god og hyggelig stemning. Folk sidder spredt ud over hele gulvet og arbejder koncentreret med deres strikværk. På bordene ligger tråd og garn, hvert bord med sin lille samling strikkere.

strikning

En afslappet summen af hyggelige samtaler runger i lokalet. Det er overraskende, hvor stille de unge er, og hvor fordybet de er i deres strikning. Der fokuseres kun på, hvad der sker foran dem, men det er også den mindste detalje, der bliver holdt øje med.

Strikningen bliver kun afbrudt af  thepauser, hvor der bliver taget en hurtig tår af den varme the.

Tekst: William & Elizabeth

Illustration af Elizabeth