Børnehaveklasserne tegner flotte billeder

Når børnehaveklasserne ikke er ude i gården og samle skrald er de i fuld gang med at tegne flotte billeder af biler. I den seneste måned har børnehaveklassen læst bogen Axel elsker biler, og det er denne bog, som de har taget udgangspunkt i, når de har tegnet bilerne. Børnehaveklasserne arbejder på tværs af den internationale- og danske klasse.

At kreere disse biler er en længere proces, der starter med at lave en skitse af deres selvvalgte bil på et stykke papir, som de får lov til at øve sig på. Herefter får de en sprittusch, hvor de skal tegne bilen op.

Når de så synes, at de har øvet sig nok på deres personlige bil, får de udleveret et akvarelpapir, hvorpå de tegner deres biler med samme proces som øvepapiret. De får at vide, at dette er et dyrt papir, hvor de skal tegne deres endelige bil. Senere i denne temauge maler de deres biler med vandfarver.

Tegningerne kan købes på afslutningsdagen torsdag d. 8. oktober.

 

bhk

 

Artikel af: Sif 7.a, Selma 8.a og Megan 9.a

Billeder af: Nadia 10.a